torsdag 21 maj 2009

Lediga dagen

Igår så var jag och J ut en sväng och kolla runt lite, det är skejtarfestival hela helgen här i stan så på dagarna har det varit tävlingar, uttagningar och träningar för folk från hela världen som utövar wakeboard, BMX, mountainbike, skateboard och rolleblades. Och det stod i programmet att det skulle vara fest på kvällarna och vi fatta det som att det skulle vara på området, men icke. Själva festivalområdet om man kan kalla det så, var vid, och på, en del av floden Lez, som går genom utkanten av centrum, och vid Lez så ligger det fyra eller fem olika krogar med utländska teman, som en är australiensk, en är amerikansk och dom andra har jag inte vart in i så det vet jag inte, men en av dom heter "le Sud" så den kanske också är australiensk eller så..Anyhow, vi gick till området igår kväll eftersom vi ville gå på festen, men det var helt dött så då gick vi in på den australienska baren, för att upptäcka att det var där det var. Dom hade hela skejtstilen, med tvskärmar med såna program på, skejtarmusik och sån dresscode hela helgen. Och bartendrarna hade sån dresscode också så, det var ganska nice. Då vi kom dit också så var det ingen kö, inget inträde-vilket inte existerar härnere har jag hört- och ingen som kolla leg. Väldigt schysst stämning, men det blev lite långtråkigt då det inte fanns nåt riktigt dansgolv och det var så fullsmockat på terrasserna så man kunde inte gå ut heller, så vi gick innan tolv tror jag..
Men ja, bartendrarna var riktigt roliga iaf, det var typ fem killar och en tjej som jag såg, och två av killarna var så lik varann så jag tror att dom kunde vart tvillingar, och varje gång det blev en låt som nån av dom gilla, så börja dom härja utav bara helvete, dom sparka i bardisken, hoppa runt och skrek och slog på lamporna och väggarna, helt sjukt...

Ja, efter det så gick vi runt i stan lite, leta efter nattmat och fick i oss lite sånt, sen gick jag hem och la mig typ två-halv tre tror jag, och imorse vakna jag av att det blev helt ljust i rummet, typ kvart i sju, sen klev jag upp kvart i åtta och gjorde mig iordning, vi hade tänkt åka till stranden idag eftersom vi var ledig från skolan och att det skulle bli varmt och fint väder...Jaa, varmt har det ju varit, men helt fullt med moln, så vi visste inte riktigt hur vi skulle göra, kändes lite osäkert att hyra cyklar och cykla 1½ tim till stranden då det var så molnigt...Det kunde ju bli sämre väder, eller klarna upp...Så vi vänta ett tag för att se hur det skulle bli, men det vart ingen skillnad så det blev att vi strunta i det, vi satt och plugga franska ett tag och sen gick vi och kolla på wakeboard uppvisning på eftermiddagen, har inte tagit så mycket bilder på det, mest videoklipp eftersom det blir snyggare än med bara suddiga stillbilder. Ska se om jag hittar nån bra så ska jag lägga upp det imorrn eller så.
Dom hade marknadsstånd också därnere vid området, så vi gick runt där och kika ett tag, hitta en present till en därhemma också, och ska kanske köpa lite mer grejer därifrån till andra därhemma som ska få lite presenter, hade inte så mycket lösa pengar med idag så hade bara råd med en grej...Men det blir mer=)

Imorrn ska man till skolan igen, en annan har ju inte lyxen att få vara ledig på klämdagarna, och sen efter det har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, det ska bli 30 grader varmt imorrn och dom andra tjejerna prata om att åka till stranden, men jag har en lektion till efteråt så jag slutar först kvart över ett, halv två, så vet inte hur jag ska göra...vill ju gå och kolla efter presenter, och köpa lite andra grejer som jag vill ha och tänkte ta med på en gång nästa helg då jag åker hem en sväng...Så jaa...Och jag orkar inte kånka med alla strandgrejerna heller, plus lunch och massa vatten, har gjort det två dagar redan utan att det blivit stranden så då kanske det inte blir imorrn heller, och då vill jag inte bära runt på allting då jag vill kolla efter presenter heller, inte om det ska bli 30 grader varmt...
Men ja, får luska på det ett tag till och se hur man gör...

Inga kommentarer: