söndag 11 juli 2010

Dagens hatinlägg

Idag på jobbet så blev jag kallad för dum av en amerikan, pga en sak som inte var mitt fel eller som jag ens kunde ha gjort någonting åt.

Det var tur då att caféets ansvarige kom och undsatte mig, eller han snarare för ja, om jag hade fått säga vad jag tyckte om hans illa valda uttalande så hade jag garanterat fått sparken om jag inte redan hade sagt upp mig.

Jävla amerikaner. Jag hatar dom rent ut sagt.

En gång i tiden så hade jag en önskan att åka över till den stora staden USA eftersom det verkade ganska schysst där. Den drömmen har jag kastat i soporna vid det här laget ska ni veta, för det finns ingen människogrupp som jag gillar mindre, än just amerikaner.

Dom är ovårdade, ohyfsade, ouppfostrade och har noll respekt för människor som jobbar inom serviceyrken. Och dessutom räknar dom med att få allting inom en minut, dom hatar att stå i kö och räknar med att allting som dom har hemma, ska även resten av världen ha. Dessutom har få orken att ens försöka lära sig något annat språk än amerikanska.

Visst, jag kan förstå en viss mån av allt detta, dom är på semester i Europa men hallå, beter dom sig verkligen sådär hemma också? Vill dom själva bli bemött på samma sätt? Jag tror nämligen inte det.

Så därför blir jag förbannad, men på arbetstid så har jag inte rätten att bli det, för då ger jag min arbetsgivare ett dåligt rykte. Så därför håller jag käften och ler.

Jag hoppas att det kommer att bli bättre dit jag ska härnäst, för jag orkar faktiskt inte med alla dessa jävla översittarfasoner från utlänningar.

Nu, ståuppkomedi av ett geni så jag kommer på rätt spår igen.

Inga kommentarer: